torsdag 16 februari 2012

Årets första runda, hurra!


Jag har försökt skriva det här blogginlägget sedan i söndags, men det är ju någon som ständigt pockar på min uppmärksamhet. Prematurbarn är uppenbarligen lite mer "på hugget" än fullgångna bebisar, så någon tid till mina egna intressen har jag sällan...

Hur som helst, vi är alltså äntligen hemma igen, och i söndags fick jag mig lite välbehövlig ensamtid och gick på en loppisrunda i solskenet. Jag måste erkänna att ögonen gick i kors lite (får inte riktigt sömnbehovet tillfredsställt) så jag tog ganska god tid på mig. Dock missade jag säkert massor av fynd eftersom hjärnan inte riktigt var så skarp som den brukar...och inte konditionen heller. Hm. Lyckades åtminstone hitta två saker; en vas som skrek "köp mig!" och en bricka som jag spanat på förut och sen ångrat att jag inte köpte. Som tur var fanns den kvar, undangömd bakom en kartong. Det är en bricka av mindre modell, märkt med SAS 1968 på baksidan. Nu vet jag inget om hur flygplansmaten serverades (eller smakade) 1968, men av brickans storlek att döma så passar den precis att servera flygplansmat på och har antagligen rest runt en del. Kan någon klåfingrig resenär ha tagit med sig den hem tro? ;)

p.s. Förresten, är det bara för mig som kommentarsfunktionen krånglar ibland? Det händer emellanåt att blogger inte meddelar att jag fått nya kommentarer (i synnerhet på gamla inlägg), och jag kan ju inte hålla reda på allt själv... d.s.

4 kommentarer:

  1. Grattis till tillökningen och skönt att höra att ni kommit hem och att allt gått bra trots för tidig ankomst!

    SvaraRadera
  2. Härligt att du äntligen fått komma ut på en liten loppisrunda, förstår om du haft abstinens! ;)
    Brickan är jättesöt och just tanken på var den kan ha varit och vilka som ätit mat från den gör det bara ännu bättre!

    SvaraRadera