lördag 7 juli 2012

Sommarlov pågår


Den senaste månaden har det varit enbart renovering på tapeten (haha) för mig, vi har nu ett nästan färdigt barnrum, en nästan färdig altan och ett nästan färdigt tak i kök och hall. Ja, det är charmigt med gamla hus...

Igår kom äntligen sommaren till norrlands inland så jag fick tillfälle att njuta av den nästan färdiga altanen när barnet tillät (han har en fantastisk förmåga att bli på dåligt humör så fort jag tänker "fika"). Har lyckas samla på mig tekanna, gräddkanna och koppar från samma Rörstrandsporslin nu under våren, den är gul och ser ut som Kolorita men är inte märkt med det. Nästa vecka ska det förhoppningsvis bli några loppisar då vi tar paus från renoverandet för att göra roliga saker i stället...hörs snart igen!

2 kommentarer:

 1. Renovering tar alltid längre tid än man trott. Jag kalkylerade glatt med "en helg ungefär" för att måla om kök, sovrum och insidan av alla inbyggda garderober. (Samtidigt som jag skulle packa upp alla flyttlådor.) Det gick sådär... ;)
  Njut av det fina vädret och hoppas du hinner med någon loppis också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det är ju underligt att man av någon anledning aldrig lär sig att saker tar mycket längre tid än man tror! Jag har flyttat så många gånger nu så jag borde veta att packa upp tar minst ett par veckor och att när man renoverar ska man alltid dubbla tiden (minst) som man tror att det ska ta...vi har trots allt bara bott här i två år och vi jobbar båda heltid så varför tror jag att allt ska gå på en helg?? ;)

   Radera